Kuchnia Warmii i Mazur Najświeższe informacje z działu
Mazurskie placki biednych rycerzy, czyli warmińskie grzanki...
Naleśniki z jabłkami
Warmińska zupa z dyni
Kartacze – czyli litewskie korzenie na Warmii i Mazurach
Mazurska babka ziemniaczana z mięsem
Najlepsze przepisy z mazurskiej kuchni
Groch z wędzonką, czyli mazurska grochówka
Placki ziemniaczane - poezja na patelni
Mazurska zupa dziadowska nie tylko dla dziadów
Galareta z nóżek wieprzowych
Warmińska i mazurska specjalność - dziś kluski ze skwarkami
Tajemnice kuchni Kasi Enerlich
Szarlotka raz jeszcze - dziś przepis internauty
Warmiński chłodnik "na-winie"
Przysmaki z Prus Wschodnich - flaki po królewiecku
Mazurska kwaśnica, czyli najsłynniejszy eintopf
Smaki z mazurskich sadów - dziś szarlotka
Kapusta zasmażana, czyli polska i mazurska specjalność
Mięso na stół - czyli gulasz wołowy
Mazurska kartoflanka, czyli dwie zupy z jednej
Jesienne eksperymenty - dziś kluski z jabłkami
Tradycyjne produkty z Warmii Mazur na ministerialnej liście
Stynki w Mikołajkach, czyli mazurska rybka z Okrasą
Sernik z kruszonką (albo bez)
Śledzie pod pierzynką - szybko, tanio, pysznie
Mazurski barszcz czerwony – czyli wybór należy do Ciebie
Mało nas do pieczenia (warmińskiego i mazurskiego) chleba
Mazurska sałatka śledziowa - szybkie danie na Wigilię
Stół na sylwestra i na Nowy Rok
Wigilia za pasem: Proponujemy krokiety
Najnowsze artykuły
- 00:37 Uwolnij potencjał. Od myśli do działania - o wewnętrznej sile kobiet w biznesie -...
- 00:26 Młode pokolenie na rynku pracy. Czy biznes rozumie różnice pokoleniowe? - Agnieszka...
- 00:19 Młode pokolenie na rynku pracy. Czy biznes rozumie różnice pokoleniowe? - Paweł Błaszak
- 00:18 łode pokolenie na rynku pracy. Czy biznes rozumie różnice pokoleniowe? - Gabriela...
- 12.06.2025 Międzynarodowe sukcesy naszych solistek podczas 45. Międzynarodowego Dziecięcego...
- 12.06.2025 Legenda Mazur zacumowała w Łodzi
- 12.06.2025 Na „podwójnym gazie” i sądowym zakazie
- 12.06.2025 Minimalna emerytura ma skoczyć – hit podwyżka czy zimny prysznic?